Care sunt sculele profesionale de care are nevoie afacerea ta?

Care sunt sculele profesionale de care are nevoie afacerea ta?

Orice business care este la început de drum are nevoie de o rampă de lansare, de niște unelte ajutătoare cu care să dea startul. Când nu ai idei în această zonă, poți conta pe Hoffmann Group în selectarea uneltelor profesionale. De la scule așchietoare sau abrazive și până la echipamente pentru protecția muncii sau de uz industrial, pe toate le poți regăsi la ei pe site.

Dacă îți respecți timpul și munca, atunci trebuie să știi că selecția ta va arăta cât de mult te respecți. Noi te sfătuim să selectezi brandurile de top și cu renume în spate, totul ca munca ta să aibă roade binemeritate. 3M, Bessey, Elten, Hazet și Munk sunt doar câteva dintre brand-urile care promit o muncă realizată într-un mod profesionist și bine pusă la punct.

Când vorbim de o companie profesionistă de scule profesionale, ea trebuie să fie pentru noi:

 • Vecinul tău la care găsești întotdeauna ceea ce cauți. Și pentru că totul se desfășoară în mediul online, ai mai mult decât un vecin. La doar un click distanță poți avea toate uneltele de care ai nevoie!
 • Specialistul la care dai fuga atunci când ești în impas. Cunoștințele tehnice ale colegilor Hoffmann vă sunt împărtășite fără echivoc, iar sfaturile lor țin întotdeauna cont de nevoile voastre și nu de profit
 • Fratele mai mare care împarte totul cu tine. Veți găsi întotdeauna scule din materiale de calitate superioară care să vă ușureze munca.

Articole noi la Hoffmann Group

Cu noile produse și servicii aveți scule eficiente, un control total al costurilor și procese sigure. De la tehnică de așchiere, prelucrare și prindere, până la echipamente și mobilier industrial, scule electrice și echipamente de protecție personală, există ceva pentru toată lumea.

 • Reducerea ușoară a costurilor

Optimizarea procesului de-a lungul întregului ciclu de fabricație ne ajută acum să reducem timpul și costurile aferente producției. Costurile de proces sunt încontinuu în centrul atenției în domeniul industrial. Îmbunătățiți-vă procesele legate de scule și reduceți drastic costurile de producție. Veți avea susținere Hoffmann de-a lungul întregului lanț procesual, de la pregătirea lucrului, la presarea sculelor și producție, până la postprocesare. Însă, procentajul fiecărui proces în parte este inegalabil:

  • Pregătirea piesei/scoaterea sculei – până la 75%
  • Presetarea sculei – până la 85%
  • Fabricație – până la 50%
  • Postprocesare – până la 85%
 • Pregătirea și eliberarea sculei

Simplificați-vă procesele în sectorul de achiziții și de pregătire a lucrului cu o economie de timp de până la 75%. Astfel, costurile sunt reduse, procesele accelerate și sculele pot fi comparate mai ușor unele cu altele. Sistemul de eliberare a sculelor GARANT Tool 24 înseamnă pentru dumneavoastră eficiență mai mare la achiziție și aprovizionare printr-o abordare unitară într-o singură bază de date.

Beneficiați de un potențial de economisire de până la 50% a costurilor de proces pentru achiziție și stocul din depozit

Cu pași mai repezi către producție cu ajutorul configuratorului de scule Tool Scout. Găsiți într-o clipă scula optimă pentru aplicațiile dumneavoastră folosind Tool Scout de la Hoffmann Group. Sculele selectate pot fi salvate și comandate direct în magazinul online Hoffmann Group eShop.

Pentru a putea planifica ideal procesul de fabricație aveți la dispoziție datele de utilizare și informațiile suplimentare despre scule și materiale. Grație disponibilității rapide a datelor dorite economisiți timp și reduceți astfel costurile de producție. Găsiți acum scula și începeți direct.

Aveți întrebări? Vă doriți o consultanță pentru a vă putea scade costurile?

La Hoffmann Group obțineți toate acestea dintr-o singură sursă:

 • Consultanții de specialitate din echipa Hoffmann sunt instruiți permanent și sunt întotdeauna în pas cu progresul tehnic. Îți vom arăta cum se folosesc optim produsele pentru a vă scade ulterior costurile de producție și postproducție
 • De la achiziția eficientă de scule și până la creșterea durabilă a productivității: indiferent dacă ai nevoie de parametri de așchiere pentru o așchiere perfectă, de sugestii pentru dispozitive de prindere care economisesc timp sau de indicații referitoare la măsurători, o consultanță va fi mai mult decât potrivită pentru tine
 • Luați legătura cu persoana de contact și vom găsi împreună soluția potrivită pentru tine

Contactează Hoffmann Group dacă aveți nevoie de scule profesionale pentru propria gospodărie sau pentru a simplifica procese din compania pe care o conduceți. O sculă de calitate va fi mult mai utilă, din toate punctele de vedere, decât o sculă ieftină care se poate strica încă de la prima utilizare.